Un centenar llarg d’assistents en un dinar de germanor per celebrar la diada patronímica dels bombers

S’ha aprofitat per lliurar la medalla dels 25 anys de servei a la primera agent dona que va tenir el cos, Montse Lorente

-
-
Unes 120 persones han participat aquest migdia en el dinar de germanor organitzat per les dues associacions sindicals del cos de bombers per tal de celebrar la diada del patró, Sant Joan de Déu. Les organitzacions A118 i ABA han preferit no esperar a la convocatòria oficial institucional per a dijous que ve i aprofitant que aquest 8 de març era diumenge dur a terme tot un seguit d’activitats festives.

El dinar s’ha fet al parc central del cos, a Santa Coloma. Això sí, el mateix dinar que han menjat els assistents a l’acte central de la diada patronímica s’ha fet arribar als agents que estaven de guàrdia i servei a la resta de casernes del cos. Els més menuts han xalat de valent amb la col·locació d’un inflable a l’exterior de la caserna colomenca.

S’ha aprofitat la jornada i la coincidència del patró dels bombera amb el Dia internacional de la dona treballadora per tal de lliurar la medalla en motiu dels 25 anys de servei a Montserrat Lorente, la primera agent dona que va tenir el cos de salvament i extinció d’incendis d’Andorra. El lliurament l’ha fet el director del cos, Joan Carles Recasens.

Etiquetes

Comentaris

Trending