Un camió avariat dificulta la circulació a la part alta d’Escaldes des de fa més de cinc hores

El tràiler, matriculat a l’Estat espanyol, s’ha quedat sense transmissió poc després del migdia i ha hagut d'estar-se aturat a l'inici de l'avinguda Copríncep De Gaulle fins prop de les 6 de la tarda

-
-
Un camió avariat ha dificultat la circulació a la part alta d’Escaldes. Encara que els problemes que està generant la incidència no són permanents, sí que hi ha moments en què la repercussió està sent força elevada. El tràiler matriculat a l’Estat espanyol s’ha quedat, segons fonts coneixedores del cas, sense transmissió, i no ha pogut avançar més enllà de l’inici de l’avinguda Copríncep De Gaulle, just a tocar, pràcticament, amb Carlemany.

L’incident ha perdurat des de poc després del punt del migdia i fins pels volts de les sis de la tarda quan ha estat possible poder posar en marxa el vehicle, com a mínim, fins a portar-lo en un taller que el pogués revisar. Durant totes aquestes hores 'd'invasió' de la via les dificultats de circulació s’han deixat notar. Segons fonts consultades, en aquest cas es deixa passar només turismes i es desvia la resta del trànsit per Santa Anna per evitar col·lapsar més del que ja ha afectat la incidència la mobilitat. 

Comentaris (1)

Trending