UL-Independents de la Massana vol saber com és que el Govern treu tan poc rendiment de llogar els seus immobles

Segons la memòria del pressupost per aquest 2019, l’Estat només obtindria 165 euros de l’arrendament de places d’aparcament, 1.024 de l’Auditori o 486 de la Casa d’Areny-Plandolit

El concerts a l'Auditori Nacional d'Andorra s'iniciaràn el 19 de març.
El concerts a l'Auditori Nacional d'Andorra s'iniciaràn el 19 de març.
El conseller general massanenc Carles Naudi ha entrat recentment una demanda parlamentària que pretén aclarir com és que l’Estat obté aparentment un rendiment tant baix de l’arrendament de bens patrimonials del Govern. En la breu demanda tramesa a Sindicatura es posa com a exemple que la memòria del pressupost per aquest 2019 contempla, per exemple, tan sols ingressar 165 pel lloguer de places d’aparcament governamentals.

Segons la demanda parlamentària firmada el passat 20 de desembre, a Naudi li “sorprèn el baix nivell d’ingressos que es perceben anualment dels immobles propietat de Govern”. Per aquest motiu, s’ha dirigit a l’executiu a través dels conductes establerts en el reglament del Consell General per tal que els mandataris governamentals expliquin com és que s’obté un rendiment tan baix tenint en compte que alguns dels recintes citats són usats tot sovint en actes de caràcter privat. Des de concerts o esdeveniments d’altres característiques a, per exemple, bodes.

En la seva demanda d’informació, el conseller integrat al grup mixt com a membre de l’aliança Unió Laurediana (UL) i Independents de la Massana (IM), se sol·licita “informació completa i detallada dels ingressos patrimonials del Govern provinents dels lloguers que cobra” l’executiu. I es concreta amb les dades que apareixen al pressupost que està en vies de tramitació. De la Duana, 11.727 euros; per places d’aparcament del Govern, 165 euros; procedents de Casa Rossell, 13.280 euros; en relació amb l’Auditori nacional, 1.024 euros; quant a la Casa-museu d’Areny-Plandolit, 486 euros; i, finalment, en referència a la Residence les Palaces, 36.463 euros.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.