Retencions d’entrada a Andorra des d’Espanya

Les cues s’allarguen fins a dos quilòmetres a l’N-145 i, una vegada al Principat, de forma intermitent cap al centre de Sant Julià de Lòria

La frontera espanyola a través de les càmeres de Mobilitat
La frontera espanyola a través de les càmeres de Mobilitat

Els caps de setmana són un moment complicat per a la circulació al país. Sobretot, a l’entrada a Andorra per la frontera espanyola. Segons ha informat tant el departament de mobilitat com el de trànsit català, l’N-145 ha patit retencions de fins a dos quilòmetres per poder accedir al Principat. Així mateix, les cues s’ha estès, de forma intermitent, fins al centre de Sant Julià de Lòria.

El servei català de trànsit ha informat, a través de les xarxes socials, que s’han creat retencions de fins a dos quilòmetres a l’N-145, a l’alçada de Valls de Valira en sentit nord, cap a Andorra. Així mateix, el departament de mobilitat ha comunicat el trànsit dens d’entrada a la frontera hispanoandorrana i al centre de Sant Julià de Lòria en sentit nord.

L’afluència de vehicles d’entrada entre les dues fronteres ha estat, al llarg del matí, de 5.305. D’ells, 2.424 han estat amb matrícula espanyola, i el 92% han accedit al Principat per la banda hispanoandorrana. Malgrat això, el nombre de francesos que han acudit a Andorra aquest dissabte al matí no dista tant, amb 2.169 vehicles per la banda, això sí, del nord del país.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending