El PS reclama tots els detalls sobre l’impacte del darrer muntatge del Cirque du Soleil

El conseller Roger Padreny sol·licita que se li faciliti tota la documentació relativa a les previsions de ‘MÜV’ i els resultats que finalment ha obtingut, amb l’enquesta de satisfacció als espectadors inclosa

Comentaris

Moments finals de la darrera de les funcions del Cirque l'any passat.
Moments finals de la darrera de les funcions del Cirque l'any passat. Toni Solanelles

El Partit Socialdemòcrata (PS) reclama saber fil per randa tots els detalls de l’impacte que ha tingut el darrer muntatge que la companyia inicialment d’origen canadenca Cirque du Soleil ha suposat per al país. La petició, canalitzada com una demanda d’informació, l’ha formalitzada el conseller general Roger Padreny després que hagi transcendit una reculada molt important quant al nombre d’espectadors, que des del ministeri de Turisme s’intenta minimitzar al·ludint a un increment de la despesa dels assistents.

Padreny demana tota la documentació relacionada amb la planificació i previsió inicial del nombre d'assistents (classificats per país de residència i tipologia d'entrada), d'ingressos, de despeses i impacte econòmic de l'espectacle de l'any 2022 del Cirque du Soleil a Andorra, així com tota la documentació relacionada amb l'avaluació posterior d'aquest espectacle, una vegada finalitzades totes les sessions previstes per l'any 2022.

Roger Padreny
Roger Padreny durant una intervenció al Consell General.

 

Declaracions Roger Padreny

El conseller socialdemòcrata aprofita per sol·licitar que se li facin arribar també els resultats de les enquestes de satisfacció realitzades al públic que ha assistit a l’espectacle. Es tracta d’una demanda, com ha precisat Padreny, que continua “l'activitat parlamentària de control al Govern que des del nostre grup parlamentari hem estat fent els últims dos anys amb relació al Cirque”.En aquest sentit, a part de la present demanda d'informació, aquests últims dos anys Padreny ha formulat una altra demanda d'informació, dues preguntes orals i deu preguntes escrites, qüestionant la celebració de l'espectacle del Cirque a Andorra en un context de crisi sanitària. Es tracta d’un espectacle que té un cost anual d'uns 2,6 milions d'euros per cada edició, que el 7 d'agost del 2020 es va allargar fins a l'any 2022 i que, posteriorment, s'ha allargat fins al 2023 perquè no es van poder celebrar els espectacles previstos pels anys 2020 i 2021 a causa del context sanitari.

Un instant de la darrera funció de 'MUV'.

Relacionat

El Cirque du Soleil perd un de cada cinc espectadors de l’edició del 2019

Aquesta demanda ha de permetre “conèixer quin és l'impacte real que té el Cirque a Andorra i comprendre la planificació inicial que es fa des del Ministeri de Turisme i des d'Andorra Turisme, així com l'avaluació posterior dels resultats”, ha manifestat Padreny.

Comentaris (5)

Trending