El pont de la Puríssima desemboca en un cap de setmana de baixa ocupació hotelera

Amb el 68% és la més baixa des del mes de novembre i la previsió és que es mantingui aquesta tònica aquest divendres i dissabte a l'espera d'un Nadal que ja té moltes reserves

Comentaris

Turistes fotografiant-se a la zona del 'The Cloud'.
Turistes fotografiant-se a la zona del 'The Cloud'. ALTAVEU

L'ocupació hotelera del passat cap de setmana ha estat del 68%, la més baixa des del mes de novembre i una dada previsible, tenint en compte que hi havia pel mig el pont de la Puríssima, amb turistes fins dimecres. La previsió és que aquest pròxim cap de setmana es mantingui la mateixa tònica a l'espera de les festes de Nadal que ja compten amb moltes reserves.

Els hotels han tingut una ocupació del 68% el passat cap de setmana que ha estat condicionat pel llarg pont de la Puríssima que ha batut rècords d'afluència. A més, la previsió de mal temps amb neu i baixada de les temperatures també va frenar l'arribada de turistes. La previsió des de la Unió Hotelera és que aquest divendres i dissabte el percentatge d'ocupació també estigui entre el 60 i el 70% a l'espera dels dies de les festes nadalenques amb moltes reserves fetes. Les abundants nevades són també un element a tenir en compte sempre i quan no s'apliquin noves restriccions a la mobilitat per la pandèmia de coronavirus.

Segons les dades que ha facilitat aquest dimarts la Unió Hotelera, el 68% del passat cap de setmana és la més baixa en un mes. La mitjana del pont de la Puríssima va ser del del 85,46%.

Etiquetes

Comentaris

Trending