Una pana deixa el Tobotronc dues hores sense funcionar

Naturlàndia allarga l’horari de l’atracció per donar sortida als visitants que tenien tiquet comprat i també ofereix que puguin tornar un altre dia, però alguns es queixen que tinguin opció del retorn dels diners

Visitants fent cua esperant que el Tobotronc torni a funcionari.
Visitants fent cua esperant que el Tobotronc torni a funcionari.

Una avaria ha aturat durant prop de dues hores el Tobotronc, la principal atracció de Naturlàndia. La pana ha deixat penjats un nombre important dels visitants que aquest dissabte s’havien apropat al parc de natura lauredià. Des de l’organització es preveu allargar l’horari d’obertura de la instal·lació perquè qui tingui entrada comprada pugui gaudir d’ella, tot i que alguns usuaris han lamentat que no se’ls ofereixi el retorn dels diners.

La incidència s’ha detectat cap a les tres de la tarda i ha deixat el giny aturat, just un dels dies de més afluència al parc d’aquest estiu. Ràpidament s’han format una llarga cua de gent que tenia previst fer servir l’atracció mentre els tècnics intentaven trobar el problema i solucionar-lo. No ha estat fins a prop de les cinc de la tarda que s’ha pogut activar de nou el Tobotronc.

Des de la direcció de Naturlàndia s’ha optat per allargar l’horari per permetre que totes aquelles persones que hagin comprat el tiquet per al giny el puguin utilitzar. En cas que no es puguin quedar, se’ls ofereix la possibilitat d’emprar-lo un altre dia. Així i tot, alguns usuaris han expressat a Altaveu un cert malestar pel fet que no hi ha l’opció de retornar els diners pagats.

Comentaris (2)

Trending