L'ocupació hotelera arriba al 97% el dissabte del pont del Pilar

Durant els tres dies la mitjana va ser del 92% i l'afluència més alta va tenir lloc a la parròquia d'Ordino

Rètol d'un dels hotels d'Andorra la Vella.
Rètol d'un dels hotels d'Andorra la Vella. Altaveu

L'ocupació hotelera del cap de setmana del Pilar estat del 92% en el conjunt dels tres dies, segons informa la Unió Hotelera. El divendres va ser del 92%, el dissabte del 97% i el diumenge del 89%. Les previsions indicaven una ocupació del 90%. Actualment hi ha un 75% dels establiments oberts.

La Unió Hotelera fa un balanç molt positiu tenint en compte les mesures de tancament dels bars i de limitació horària als restaurants. Aquest era l'únic pont del calendari abans de la temporada d'hivern. Pel que fa a la setmana del 5 a l'11 d'octubre, l'ocupació ha estat del 54,78%. Per parròquies, el conjunt d'Encamp, Canillo i la població del Pas de la Casa sumen un 39,80%; Ordino un 65%, la Massana un 46,72%, Escaldes-Engordany un 61,77% i entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria arriben al 59,66%.

Pel que fa a les nacionalitats, el 71% dels clients eren espanyols, el 22% eren francesos i un 7% d'altres nacionalitats. L'alta presència de visitants espanyols es deu a que el dilluns era festiu a tot el país veí del sud i que el divendres també ho era en algunes comunitats autònomes.

Etiquetes

Comentaris

Trending