L'ocupació hotelera s'enfila fins el 84%

La parròquia amb més afluència la darrera setmana ha estat Ordino amb un 93%

Una vista de l'avinguda Meritxell.
Una vista de l'avinguda Meritxell. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

L'ocupació hotelera va recuperant les xifres habituals del l'estiu. Així, la setmana passada amb el dia 15 que és un dels punts àlgids de la temporada, es va arribar al 84%. La parròquia amb més afluència ha estat Ordino ambun 93% seguida per la Massana amb un 91%, gràcies especialment a l'oferta de bike trial. La parròquia amb una ocupació més baixa ha estat Sant Julià de Lòria amb un 63%.

Les dades són similars a les d'altres anys segons informa en un conunicat la Unió Hotelera. Per nacionalitats dominen els espanyols amb un 64% seguits dels francesos amb un 29% i els d'altres nacionalitats amb un 7%.

La xifra de turistes està en consonància amb les retencions que s'han registrat la setmana passada, especialment a partir de divendres. Des de la Unió Hotelera creuen que continuaran en una línia semblant en les dues properes setmanes. Fins al moment no s'havia superat en cap setmana el percentatge del 70% d'ocupació als hotels del país, amb un 69% la setmana passada.

Pel que fa a les parròquies, Canillo té un 84%, Escaldes-Engordany un 89%, Andorra la Vella un 79%, i Encamp un 76%. La poca ocupació a Sant Julià de Lòria s'explica perquè hi ha pocs hotels oberts. L'alta entrada de vehicles durant els dos primers dies d'aquesta setmana fa preveure que es repeteixi el percentatge o que fins i tot se superi.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending