Notable afluència turística a l’eix comercial i a la resta del país

Malgrat que es podria pensar que seria un cap de setmana de transició abans de Nadal, la presència de visitants ha estat elevada al llarg el matí tant al centre d’Andorra com a les estacions

Gent passejant per l'eix comercial.
Gent passejant per l'eix comercial. T. S.

Nou cap de setmana d’alta afluència turística al país. Per ara, ni les mesures restrictives ni l’amenaça de la variant Òmicron tiren enrere els visitants per venir al Principat. L’eix comercial torna a registrar aquest dissabte una notable presència de gent. Això també s’ha deixat notar a la xarxa viària, amb densitat d’entrada des d’Espanya durat bona part del matí.

Inicialment, es preveia que aquests dos caps de setmana, l’anterior i l’actual, serien, entre cometes, de transició. Se situen entre el Pont de la Puríssima, que ja va ser multitudinari, i un Nadal que també s’espera que atregui molts visitants. Tot i això, no es pot negar que l’afluència de gent de fora és encara molt elevada.

Així ho evidencien les imatges que s’han pogut veure al llarg del matí a l’eix comercial. Els carrers presentaven una aglomeració notable de persones, sobretot a les avingudes Meritxell i Carlemany. A les pistes, també s’ha registrat una presència important d’esquiadors.

Això també s’ha traduït en algunes complicacions a la xarxa viària, sobretot a l’hora d’entrar al país. A l’N-145, al llarg del matí, s’ha registrat durant una bona estona una elevada densitat de vehicles. Fins al migdia, n’havien entrat prop de 8.500 dels quals un 83% pel riu Runer i la resta des del Baladrà.

Comentaris (6)

Trending