Naturlandia tornarà els diners del forfet d’hivern si ha de tancar per culpa de la Covid-19

El parc temàtic posa a la venda els passis de temporada, a un preu de 100 euros pels adults però la possibilitat d’un descompte del 15%. si es compra abans del 6 de novembre

Un esquiador a les pistes de Naturlandia.
Un esquiador a les pistes de Naturlandia. Naturlandia

Naturlandia posa a partir d’aquest dilluns a la venda el forfet de temporada d’hivern. Els primers dies, hi haurà una promoció amb un descompte general del 15%. A banda, hi ha una garantia de devolució dels diners en cas que, per culpa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, l’estació hagi de tancar sense haver estat oberta un mínim de dies.

El forfet es posa a la venda a partir d’aquest dilluns. Fins al 6 de novembre, qui el compri ho farà amb un descompte important, del 15%. Aquest abonament inclou l’accés a les pistes d’esquí de fons de la Rabassa, als circuits de raquetes i al d’esquí de muntanya, així com altres descomptes als establiments i empreses del país.

El passi es podrà comprar a la web de Naturlandia i a l’estand situat al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, durant aquest en període promocional. Un cop formalitzada l’operació, el forfet s’enviarà físicament a les llars, abans de l’obertura de l’estació.

D’entrada, el passi val 100 euros per als adults, però s’han estipulat una sèrie d’avantatges i descomptes promocionals. Així, fins al dia 6 de novembre es pot adquirir amb el descompte del 15%. També s’han contemplat altres promocions per als residents i els infants. Des del parc temàtic es recorda que el forfet dona accés als 15 quilòmetres de pistes d’esquí de fons, als circuits de raquetes de neu, així com al d’esquí de muntanya. A més, com a avantatges, els usuaris tindran un 5% de descompte als restaurants de l’estació, l'accés a les dutxes i als vestidors de la Cota 2000 de Naturlandia, 5 hores de pàrquing a illa Carlemany, descomptes a les benzineres Total, i 1 dia d’esquí a Vallnord Pal Arinsal.

Naturlàndia preveu una garantia per als compradors en el cas que l’evolució de la pandèmia provoqui una reducció dels dies de validesa del forfet o directament obligui a tancar l’estació. Es retornaran els diners en cas que el domini no pugui obrir un mínim de jornades per culpa de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending