Naturland penja el cartell de complet amb totes les entrades venudes

Molts visitants s'han quedat sense poder accedir al parc i han hagut de girar cua perquè s'havia arribat a les 1.000 persones a l'interior del recinte

Comentaris

Una activitat a Naturland.
Una activitat a Naturland. NATURLAND

Naturland ha penjat el cartell de complet per aquest cap de setmana amb 1.000 visitants, fet que suposa que totes les entrades s'han venut i amb reserva prèvia. Això ha fet que molts visitants que han arribat al recinte hagin hagut de girar cua, fet que algun moment del matí d'aquest dissabte ha provocat algun problema de trànsit en l'accés a la cota 1.600.

Divendres i dilluns també hi haurà una bona afluència perquè la previsió que es fa des del parc és que el darrer dia de la Setmana Santa es tancarà amb 700 visitants. Serà la mateixa xifra que es va registrar divendres. La carretera de la Rabassa ha estat una desfilada constant de vehicles, la majoria amb matrícula espanyola, tot i que també n'hi hagut de francesos i anglesos. També s'ha produït un trànsit intens d'autocaravanes.

A la Cota 1600 funcionen el Tobotronc; l'airtrekk amb la tirolina; el circuit de buggy adult i el tir amb arc per als infants; i per als més petits s'ofereix l'Airtrekkids, la minitirolina, els llits elàstics i els ponis. Tota l'oferta de gastronomia de la temporada d’hivern de les dues cotes esta disponible amb els dos restaurants del centre, La Borda de Conangle i el Foc, així com la cafetería de cota 1600.

Un cop finalitzada la temporada d'hivern, el centre continuarà oferint les seves activitats de la cota 1600, durant els caps de setmana, des del 23 d'abril fins al 26 de juny, afegint el dilluns 6 de juny (Pentecostes) i el divendres 24 de juny (Sant Joan). A més, durant aquestes dates i pel que fa als serveis, estaran oberts la botiga de la cota 1600, el Restaurant el Foc i la Cafeteria 1600. A la Cota 2000, la Borda de Conangle amplia l'horari també obrint de dimecres a diumenges, com les excursions amb cavalls.

Comentaris (4)

Trending