Lleida-Alguaire es reactiva com a punt d’arribada d’esquiadors cap al Principat

Un avió de la companyia Quality Travel ha aterrat aquest migdia a l’aeroport amb 77 passatgers en el primer dels vols planificats fins a finals de març i després de gairebé dos anys d’aturada per culpa de la pandèmia

L'aeroport de Lleida-Alguaire.
L'aeroport de Lleida-Alguaire.

L’aeroport de Lleida-Alguaire ha viscut aquest migdia una escena que fa gairebé dos anys que no es produïa: l’aterratge d’un avió amb turistes que tenen com a destí les estacions d’esquí del Pirineu, incloses les d’Andorra. L’agència Quality Travel ha reprès aquests trajectes, aturats des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus. 77 passatgers han arribat amb aquest primer vol, tots ells amb destí al Principat.

Eren dos quarts de dues de la tarda quan un Boeing  737-800 ha aterrat a les instal·lacions de la Terra Ferma. És la recuperació d’una operativa que, fins a l’arribada de la Covid-19 havia estat habitual: l’arribada d’esquiadors via Alguaire. Quality Travel és la primera que reactiva aquesta destinació, després de dos anys de pandèmia.

L’aparell, provinent de Gotterborg anava ple. Amb els 77 seients disponibles ocupats. Tots els viatgers, en aquest cas, tenen contractat un paquet per esquiar uns dies a Andorra. L’agència, però, també ofereix l’alternativa d’anar a la Vall d’Aran i, més concretament, a Baqueira.

La companyia preveu mantenir aquesta operativa durant bona part del que resta de la temporada d’hivern. Almenys, unes sis setmanes, fins a finals de març o inicis d’abril , amb vols cada diumenge. D’aquesta forma, serà la quarta temporada que aquesta empresa treballa amb Alguaire. Ho fa des del 2018, amb l’aturada de l’any passat per culpa de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending