​Instal·lats 35 pedestals ‘selfies’ per promoure localitzacions d’interès turístic

En cada parròquia s'han col·locat cinc suports diferents, ja sigui en zones urbanes o bé en plena natura

El Roc del Quer és un dels llocs on s'ha instal·lat un pedestal.
El Roc del Quer és un dels llocs on s'ha instal·lat un pedestal. ARXIU

Andorra ha creat l ́Andorra Selfie Point. Es tracta de la instal·lació d’un total de 35 pedestals seflies situats arreu del país amb l ́objectiu de donar a conèixer diferents indrets d’interès turístic així com també, facilitar la realització de fotografies i que els usuaris les comparteixin a través de les seves xarxes socials. El projecte s ́inclou dins del programa Infoturisme que compta amb la col·laboració, la coordinació i el finançament dels set comuns i d’Andorra Turisme.

Les peanyes són fàcils d'utilitzar i molt intuïtives ja que permeten col·locar el dispositiu mòbil tant de forma horitzontal com vertical i programar així el disparador automàtic. En cada parròquia s'han col·locat cinc suports diferents, ja sigui en zones urbanes o bé en plena natura. A més d'aquests, també se’n poden trobar just davant de cada Tamarro. D'aquesta manera i per parròquies se’n poden trobar a: Canillo ( Roc del Quer, Coma de Ransol, Vall d’Incles i berenador de Meritxell);  Encamp (Sant Romà de les Bons, mirador de Sant Jaume dels Cortals, llac de les Abelletes i Engolasters);  Ordino; Mirador Casa Pairal, Bosc Viu, Escultura Ordino 91 i mirador del Coll d'Ordino; La Massana (Pont de Sant Antoni de la Grella, església de Sant Cristòfol d’Anyós, Coll de la Botella i plaça de les Fontetes);  Andorra la Vela l( plaça de la Rotonda, Parc Central, Centre de Congressos, mirador dels Senders);  Sant Julià de Lòria (Coll de Jou, Coll de la Gallina, església de Sant Cerni de Nagol i Casa Comuna); i Escaldes-Engordany (església de Sant Miquel d’Engolasters, Pont d’Engordany, Parc de la Mola -Caldea, i Prat del Roure.

Tots els suports disposen d’un codi QR que enllaça a una pàgina web on es poden consultar les localitzacions dels 35 pedestals acompanyats d’un descriptiu de cadascuna de les ubicacions en català, castellà, anglès i francès i diferents imatges il·lustratives. Alguns d'aquest suports ja feia uns mesos que estaven instal·lats arreu del país però no ha estat fins fa unes setmanes que s ́ha pogut completar la instal·lació de tots els pedestals i el desenvolupament de la pàgina web. Per donar a conèixer el projecte, s ́ha editat un vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials dels comuns i d’Andorraworld.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending