El final de l’estiu manté les ocupacions per sobre del 50%

La previsió és que aquest nombre de llits reservats baixi una mica més les pròximes setmanes i des de la UHA recorden que és una tendència natural per l'època de l'any

La façana d'un dels hotels del país.
La façana d'un dels hotels del país.

Una mica més de la meitat de llits han estat ocupats la setmana del 12 al 18 de setembre. Així ho han confirmat des de la Unió Hotelera que han especificat que l'ocupació ha sigut del 52,86%. Tot i que, setmana rere setmana, es va reduint la gent que ve al Principat, des de la patronal parapública ratifiquen que és l'evolució natural per l'època de l'any.

Les escoles han començat i gran part de la gent ha tornat a la rutina laboral; tot i això, l’ocupació hotelera en aquest tram final d’estiu encara se situen per sobre del 50%, en concret un 52,86%, el que significa uns 12 punts per sobre de les previsions inicials que se situaven entorn del 40%.

Aquest 52,86% signifiquen uns tres punts menys respecte a la setmana passada, amb un 55,38%, i uns set respecte a la primera de setembre. Aquesta evolució, tal com puntualitza el director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol, és una “situació normal respecte a temporades anteriors”. De fet, ja avancen que “la previsió és que continuï baixant puntets en les pròximes setmanes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending