Cues per circular, dinar i aparcar en una jornada de gran afluència de visitants

Hi ha hagut retencions de trànsit per entrar des de la N-145 a la Seu d'Urgell, al centre i a Canillo i la Massana

Cua en un restaurant de l'avinguda Meritxell aquest dimarts.
Cua en un restaurant de l'avinguda Meritxell aquest dimarts. Altaveu

Retencions per accedir al país, cues per dinar, aparcaments plens i les avingudes Meritxell i Escaldes-Engordany amb molts turistes. Aquest dimarts l'afluència de visitants ha estat notable i confirma les bones xifres d'ocupació que la Unió Hotelera ha fet públiques el mateix dia. Des de primera hora del matí hi hagut cua a la N-145 des de la Seu d'Urgell i per arribar a Sant Julià de Lòria.

Les cues s'han traslladat a partir del migdia als restaurants de l'artèria principal i als carrers que les travessen. Hi ha restaurants que ja tenien gent que esperava una taula per dinar a quarts de dues. A aquella hora tots els aparcaments del carrer de la Unió i els de les zones pròximes estaven plens tot i la seva capacitat. Les retencions també han estat una costant al centre d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany.

Durant el matí la circulació ha estat molt intensa a l'avinguda Tarragona en sentit Sant Julià de Lòria mentre que a partir del migdia el trànsit ha estat dens en l'altre sentit de la marxa i en el tram abans d'arribar a la rotonda del quilòmetre zero. Mobilitat ha informat de retencions també per entrar a Canillo i a la Massana en sentit sud i de sortida per la frontera hispanoandorrana. Les cues a l'avinguda Tarragona han provocat que algun servei del Bus Exprés entre Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany no anés a l'hora.

file 84ce e25f8b1d1dd7

L'avinguda Meritxell aquest dimarts     

Les expectatives s'estan complint per aquesta segona quinzena d'agost després d'un mes de juliol amb poca afluència per l'efecte de la pandèmia. La majoria de visitants d'aquest dimarts són espanyols tot i que hi ha una notable presència de francesos. Uns i altres han optat per destinacions pròximes. En el cas dels francesos no limiten la seva estada al Pas de la Casa ja que també aprofiten per acostar-se al centre. També hi ha un alt índex d'excursionistes a parròquies com Ordino i Canillo. La previsió és que durant els pròxims dies es mantingui l'arribada de visitants.

valirap Image 2020 08 18 at 13.40.26 (1)
L'aparcament Valira amb el cartell de complet           

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending