Col·lapse de cotxes a les carreteres i de gent a l’eix comercial

Durant bona part del dia, a causa d’un nombre de vehicles que han arribat més alt del que es preveia i del mal temps, hi ha hagut retencions a les principals artèries del centre del país

Comentaris

Cotxes i persones han omplen els principals vials del país aquest dimecres.
Cotxes i persones han omplen els principals vials del país aquest dimecres. mobilitat / toni solanelles

Cotxes col·lapsant les principals artèries del centre del país i gent omplit els carrers de l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes. La imatge de plenitud, per bé o per mal, s’està donant una jornada de dimecres en què les retencions han estat notables en diversos vials, com ara el carrer de la Unió, o l’avinguda Tarragona i el carrer Prat de la Creu.

Fonts de Mobilitat han assegurat que malgrat les mesures adoptades per mirar de pacificar el trànsit, han arribat al país més vehicles dels que s’esperava en les previsions inicials per aquests primers dies d’agost. Alhora, a això s’hi ha afegit que a causa del mal temps, més ciutadans locals del que sol ser normal per aquestes dates han recorregut al cotxe particular per fer els seus trajectes interns. Tot plegat ha comportat un notable col·lapse que en alguns moments ha bloquejat la xarxa viària al centre del país.

També les avingudes Meritxell i Carlemany, malgrat que el cel és amenaçador i de tant en tant la pluja fa acte de presència, han rebut multitud de turistes. Especialment el que tècnicament es denomina excursionistes, encara que també s’ha deixat veure la presència de persones que clarament venien al Principat a passar-hi uns dies.

Comentaris (16)

Trending