Anul·lacions en cadena de reserves al Pas de la Casa per contagis de clients espanyols

Les darreres hores diferents turistes que pretenien passar el Nadal o dies posteriors al Principat han enviat certificats justificant que estan infectats de Covid per cancel·lar estades o demanar canvis de dates

Una imatge del Pas de la Casa.
Una imatge del Pas de la Casa. GRANDVALIRA

La Covid i l’alta incidència de la variant Òmicron que hi està havent a l’Estat espanyol s’està deixant notar en diferents llocs especialment turístics del país. D’anul·lacions n’hi ha a tot arreu, però al Pas de la Casa, segons que han explicat fonts del sector turístic a la localitat fronterera, l’allau de cancel·lacions per culpa dels contagis està sent molt notable. Els empresaris d’allotjaments turístics esperen que les reserves de darrera hora acabin compensant, almenys parcialment, les estades truncades.

La situació és la que és i les reserves ja van associades a una possibilitat de cancel·lació per causa justificada. La Covid, és clar, n’és el principal motiu. I les darreres hores, segons les fonts consultades esmentades, molts allotjaments del Pas, siguin hotels, siguin aparthotels, han rebut certificacions de clients conforme estan infectats de Covid i han de quedar-se confinats al seu domicili. Davant d’això, hi ha anul·lacions i hi ha demandes de canvis de dates de les estades.

La inestabilitat que està comportant la pandèmia fa que sigui molt complicat poder treballar amb previsions a llarg termini. Caldrà veure si les ocupacions previstes per aquest cap de setmana de Nadal, que se situaven a l’entorn del 80% a nivell global, acaben sent reals o si, per contra, hi ha una davallada producte de les esmentades cancel·lacions. Al Pas de la Casa esperen que a darrera hora hi hagi visitants-turistes que s’animin i que compensin en part les cancel·lacions que hi estan havent.

Comentaris (1)

Trending