Andorra Turisme destina 80.000 euros per publicitar els vols a Madrid

La campanya de comunicació promocionarà el trajecte entre La Seu d’Urgell i la capital espanyola a tota la Comunitat fins al 17 d’abril

Comentaris

Gràfica de la campanya dels vols entre Andorra i Madrid.
Gràfica de la campanya dels vols entre Andorra i Madrid. Andorra Turisme

Andorra Turisme ha engegat una campanya de comunicació per promocionar els vols que connecta l’aeroport d’Andorra – La Seu amb la capital d’Espanya. La promoció tindrà un cost de 80.000 euros, i es durà a terme a tota la Comunitat de Madrid fins al 17 d’abril. La connexió es va iniciar el passat mes de desembre i, segons es va informar, el primer vol havia comptat amb una ocupació del 100%.

D’aquesta manera es volen sumar esforços a la campanya de comunicació d’hivern, i incidir i reforçar el coneixement d’aquesta ruta aèria directa entre Madrid i Andorra, que permet als visitants madrilenys arribar al Principat en dues hores i mitja. L’objectiu, més enllà d’informar, és apropar les pistes d’esquí al mercat de la capital espanyola, tot escurçant de forma significativa la durada del viatge respecte a altres mitjans de transport.

Des d’aquest dilluns i fins al 30 de gener, s’activa una campanya de publicitat exterior, en concret la promoció serà visible a través de la retolació d’autobusos que recorren les principals línies de la ciutat de Madrid. Aquesta acció es veurà reforçada mitjançant una campanya digital als principals mitjans de comunicació de la Comunitat, així com a través de xarxes socials com Facebook i Instagram. S’allargarà fins al proper 17 d’abril, per poder cobrir tota la temporada d’hivern.

 

 

Comentaris (1)

Trending