Andorra Turisme destina 63.000 euros per a la campanya de comunicació de rebaixes

El anunci, que serà a premsa, xarxes socials i ràdio, es farà a Espanya i a França a partir d’avui i fins al 23 de desembre

Comentaris

Cartell de les rebaixes d'hivern a Andorra.
Cartell de les rebaixes d'hivern a Andorra. Andorra Turisme

Andorra Turisme ha engegat avui, i fins al 23 de desembre, la campanya de comunicació per informar de l’inici de les rebaixes d’hivern. En total, s’han destinat 63.000 euros per a la difusió en mitjans publicitaris d’Espanya i França, que són els mercats més pròxims.

Les rebaixes a Andorra comencen el proper 17 de desembre, i s’allargaran fins al 13 de març. Per aquest motiu, Andorra Turisme ha engegat ja la campanya de comunicació per fer-ho arribar als països veïns. La intenció és posicionar el Principat com a destí de compres atractiu per als visitants. Per aquest motiu, entre premsa, xarxes socials i ràdio, s’ha invertit 63.000 euros.

Aquesta campanya de comunicació es posa a Espanya i a França, a les regions més properes al Principat. En el primer cas, per tant, es transmetran a Catalunya, València i Aragó. En el segon, serà a la zona d’Occitània. Es difondrà de manera digital per mitjans de premsa generalista i especialitzats en moda i compres, complementat amb la difusió per xarxes socials com Facebook i Instagram. Com a reforç, es farà una campanya de ràdio. Alhora, dins de la comunicació mensual adreçada a la base d’’AndorraWoldFan’ també es comunicarà l’inici de les rebaixes.

Comentaris

Trending