Tudó defuig fer una crida al “vot útil” i lamenta que Mortés ho fes “per la seva cadira”

La cap de llista de Movem Ordino demana a la gent que vagi a les urnes “amb llibertat d’expressió” i escollin segons “el que creguin millor per a la parròquia”

Candidats de Movem Ordino.
Candidats de Movem Ordino.

La candidata a cònsol major de Movem Ordino, Sandra Tudó,ha defugit fer una crida al vot útil com sí que va fer el seu rival, Josep Àngel Mortés. La cap de llista ha reclamat que la gent “escolti la seva consciència i esculli el que vol per al poble”. Aquesta postura l’ha volgut contraposar amb la del líder ‘taronja’, a qui ha acusat “d’apel·lar al vot útil i estratègic per la seva cadira”. En canvi ha dit, “jo faig una crida a la llibertat d’expressió i de vot, a què la gent triï allò que creu que és millor per a la parròquia”.

Per altra banda, Movem Ordino ha presentat aquest dimecres la seva proposta per instal·lar un “circuit de salut” al Parc de la Cúltia. Seria un circuit de natura “habilitat amb una sèrie d’elements perquè la gent gran pogués practicar els seus exercicis físics”, segons ha explicat el candidat número 7, Tomàs Riart.

A aquest projecte, s’hi afegirien unes altres estructures perquè els joves puguin aprofitar-les per practicar la calistènia. Es tracta, ha explicat Riart, d’una modalitat que consisteix a “fer activitats amb el seu propi pes” i que “ara està molt de moda”. D’aquesta manera, ajuntant les dues instal·lacions es podrien “crear sinergies” entre els dos col·lectius.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending