Jutgen una mare per llençar una cadira a l’aire que colpeja, sense voler, a l’esquena del fill

Una discussió amb el pare de l'infant, del qual estava separada, va enervar la mare que va perdre el control de la situació, però, en tot cas, sense voluntat de ferit el nen

Una imatge de la Seu de la Justícia.
Una imatge de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Una parella separada, nervis i un fill pel mig. Ingredients que molt sovint acaben com el rosari de l'aurora, és a dir malament. És el que està jutjant el Tribunal de Corts, ja que en el transcurs d'una discussió va acabar una cadira pels aires que, sense cap intencionalitat, va caure a l'espatlla del nen i pel qual la mare se l'acusa de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Les relacions en els matrimonis trencant no sempre són com un desitjaria. Tot es remunta l’abril del 2020 quan una parella divorciada havia acordat reunir-se en un bar amb la intenció de “parlar”, però la situació es va començar a tensar fins que van començar a discutir, “fent que el nen, com ja succeïa sempre que veia el pares discutint, esposes nerviós”.

La mare va intentar calmar-lo “intentant establir contacte visual”, però sense èxit. Finalment, la progenitora també va perdre la paciència i va agafar una cadira, la va llançar a l’aire, amb la mala fortuna que li va caure a l’esquena del nen. “Mai tenia intenció de fer mal”, ha assegurat en la seva declaració davant el Tribunal de Corts, on ha afegit que “no soc de tirar coses”. Una escena, com ella mateixa relatat, passava mentre “el pare de l’infant gravava”.

Actualment i, amb ajuda d’especialistes, la mare es troba amb una situació més estable i “controlo millor les emocions” que ha permès que la relació amb el seu exmarit hagi millorat.

En aquest sentit, l’acusada mai ha negat el fet, però la seva lletrada assegura que es tracta “d’un fet aïllat” i que no “hi havia intencionalitat”. Per tot plegat, en demana l’absolució del presumpte delicte menor de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Comentaris

Trending