Tret de sortida a la temporada d’hivern a Naturlàndia

L’estació laurediana obre 10 quilòmetres de pistes per a esquí de fons amb gruixos d’entre 10 i 30 centímetres de neu primavera

Comentaris

Imatge de les pistes d'esquí de Naturlàndia.
Imatge de les pistes d'esquí de Naturlàndia.

Naturlàndia donarà aquest cap de setmana el tret de sortida a la temporada d’hivern. L’estació d’esquí de fons de La Rabassa, a la cota 2000, obrirà un total de deu quilòmetres de pistes traçades per a la pràctica de les modalitats clàssic i patinador. En la cota baixa el camp de neu registra gruixos de 10 centímetres mentre que les zones més altes els gruixos s’enfilen fins als 30 centímetres de neu primavera. 

L’estació iniciarà la campanya d’hivern amb uns gruixos de neu que permetran diferents activitats. Així, també es podrà passejar amb raquetes o fer classes d’esquí de fons, en aquest cas sota reserva. A la vegada, es mantenen en funcionament les activitats del tobogan mini tubby i el tobogan tubby, així com el parc d'animals i l’aula de natura, els tallers infantils i la zona de trineus per a nens a la cota 2000. 

 Pel que fa a la cota 1600, el Tobotronc, l’Airtrekk i la seva tirolina, el circuit buggy infantil, el tir amb arc i el laberint inflable també romandran oberts. Des de Naturlàndia es vol consolidar al desembre els bons resultats d’afluència registrats al llarg de tot aquest any.  També estara oberts els restaurants de totes dues cotes.

Les activitats de motos de neu i mini motos romandran tancades per motius de seguretat fins que no arribi una nova nevada que en permeti la pràctica amb les màximes prestacions. 

Etiquetes

Comentaris

Trending