Treballadors d’un centre comercial de Sant Julià lamenten la fragilitat de les mascaretes que han rebut

Hi ha empleats a qui l’amplada de les proteccions, que titllen de “poc més que un tovalló de paper”, ni tan sols els arriba d’orella a orella

-
-
Treballadors d’un centre comercial de Sant Julià lamenten la fragilitat de les mascaretes que els ha fet arribar l’administració. De fet, i en tractar-se d’un servei essencial atès que són un dels hipermercats que venen alimentació i que ho fan també a domicili i en línia, el Govern els va fer arribar material una vegada es va fer constar que les condicions higièniques amb què estaven treballant eren molt justetes.

De fet, segons les fonts consultades, com a mínim un dels empleats hauria donat positiu i fins que l’administració no hi va posar cullerada no es van adoptar totes les mesures de precaució que calia. Però les mascaretes que haurien enviat per evitar contagis, denuncien els treballadors, són “poc més que un tovalló de paper” que, a més a més, no donaria l’amplada suficient perquè molts dels operaris se la puguin col·locar degudament.

Operaris de diversos establiments han demanat sovint unes millores mesures de protecció i prevenció, encara que també és cert que moltes empreses han mirat d’equipar els seus treballadors amb els millors materials possibles. Fa pocs dies la policia, però, va haver de tancar una àrea comercial d’alimentació de la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella, perquè els operaris manipulaven productes sense guants. D’aquest cas el Govern ja va informar que s’havia obert un expedient sancionador.

Comentaris

Trending