Treballadors de centres comercials demanen que es compri de manera responsable

El personal dels supermercats que abasteixen la població d’alimentació recorden que ells no es poden quedar a casa

-
-
Treballadors de centres comercials demanen a la població que ja que ells no es poden quedar a casa perquè han d’abastir la ciutadania d’aliments i productes bàsics, que aquelles persones que hagin d’acudir a comprar ho facin de manera responsable i conscient. “Pensa també en la nostra salut”, reclama, per exemple, el personal de l’Andorra 2000, una de les superfícies que més està despatxant.

Els personal dels supermercats demanen que s’extremin les mesures higièniques i de distanciament entre els clients. Que es mirin d’evitar de totes totes les aglomeracions i, per exemple, que es pagui tant com es pugui amb targeta de crèdit i no pas amb diners, per així reduir al màxim el contacte amb el personal de caixa.

Entre les mesures que demanen, en aquest cas, els treballadors de l’Andorra 2000 hi ha el fet que només una persona per família acudeixi a comprar i que s’eviti que aquesta persona sigui gent gran o integrants d’alguns dels grups de risc, vulnerable a la malaltia. També es demana que no s’acudeixi a comprar amb els nens. Si es faciliten, o sempre que es pugui, que s’utilitzin guants i es llancin amb posterioritat a la compra.


 

Comentaris

Trending