Més queixes dels usuaris de la línia de bus entre Andorra la Vella i Arinsal

Els vehicles tornen a anar tan plens que, fins i tot, en alguna parada li ha costat a arrencar i el temps a completar el trajecte s’ha allargat molt més del que seria habitual

Comentaris

Usuaris a l'interior del bus.
Usuaris a l'interior del bus.

Els usuaris de la línia de bus que enllaça la capital amb la Massana i Arinsal tornen a treure foc pels queixals. Aquesta tarda pujar des d’Andorra la Vella cap a casa seva s’ha convertit en tota una odissea. El bus anava molt ple i ha trigat molt més del que seria habitual per fer el trajecte habitual. Novament, plou sobre mullat.

I és que no és el primer cop els darrers dies que els viatgers d’aquesta línia pateixen aquestes incidències. En aquest cas, són dos els aspectes que s’han denunciat per part d’aquells que s’han volgut posar en contacte amb aquest digital.

Imatge de l'interior del bus ple d'usuaris els darrers dies.

Relacionat

Usuaris de la línia de bus de la Massana reclamen un reforç a primera hora del matí

Per un costat, el vehicle va molt ple. L’elevat nombre d’usuaris que el volen agafar suposa un problema. Fins i tot, en algun moment s’ha hagut de quedar aturat a la parada del Prat del Roure, ja que hi havia massa persones i no podia arrencar.

Finalment, el bus ha pogut tirar cap a dalt. Ple a vessar. “Com a animals”, denuncien els afectats. I, això també, amb una lentitud exasperant. Gairebé tres quarts d’hora fins a arribar a la Massana. I, evidentment, encara més estona si el destí final era Arinsal.

Comentaris (8)

Trending