Usuaris de la línia de bus de la Massana reclamen un reforç a primera hora del matí

(AMB VÍDEO) Alguns dels clients denuncien a través de les xarxes socials i també als mitjans de comunicació la sobreocupació dels vehicles que baixen fins a Andorra la Vella per iniciar la jornada

Comentaris

Imatge de l'interior del bus ple d'usuaris els darrers dies.
Imatge de l'interior del bus ple d'usuaris els darrers dies.

Usuaris habituals de la línia de bus L6, que uneix entre altres parròquies la Massana i Andorra la Vella, reclamen que s’estableixi un reforç en els primers enllaços matinals per no haver d’anar “com a vedells cap a l’escorxador”. Els clients lamenten que els vehicles, en els primers trajectes, vagin plens a vessar, amb molts dels usuaris dempeus amb el problema de seguretat que això pot comportar, superant de molt l’aforament màxim que les pròpies companyies estableixen en funció de la capacitat de l’autobús.

Com passa en altres línies -que en molts casos han estat reforçades amb més vehicles o més freqüències-, la situació ha esdevingut insostenible des de l’inici del curs escolar, essencialment des de la posada en marxa de les classes de segona ensenyança i de batxillerat. A l’estiu aquesta circumstància en cap cas es va donar. Els usuaris, veient que després de quinze dies de sobreocupació constant no s’ha trobat cap solució per als trajectes de primera hora -poc després de les 7 del matí- han començat a denunciar la situació a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Els clients lamenten que els dirigents polítics es vanagloriïn del servei que s’està oferint i de la gratuïtat del transport públic, però, alhora, que es disposin uns recursos que comporten que hi hagi moments en què els vehicles van tan plena que suposen un perill evident i una elevada incomoditat per als usuaris.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending