Més enllaços de bus fins a Barcelona passant per la Diagonal i a partir de 15 euros

Andbus amplia des d’aquest dissabte les seves freqüències, que aniran de les 4 de la matinada fins a les 6 de la tarda a raó d’una sortida en direcció a la capital catalana cada dues hores

Un autobús d'Andbus accedeix a les instal·lacions que té la companyia a la Borda Nova.
Un autobús d'Andbus accedeix a les instal·lacions que té la companyia a la Borda Nova. Toni Solanelles

Anar a Barcelona amb bus serà una mica més fàcil, teòricament. La companyia Andbus amplia les seves freqüències,a partir de l’1 d’octubre. A més, els vehicles de la línia del Principat efectuaran aturada a l’avinguda Diagonal de Barcelona, “amb una clara aposta pel trasllat de viatgers” fins a la capital catalana. Més freqüències (busos cada dues hores) i amb un bitllet més assequible, a partir de 15 euros.

Segons que ha anunciat la companyia en un comunicat, des d’aquest dissabte els trajectes des de qualsevol punt d’Andorra fins l’aeroport de Barcelona començarà a les 4 del matí. Tindran freqüències cada dues hores fins a les 6 de la tarda, que serà el darrer vehicle de la línia que sortirà del Principat cap a l’aeroport. L’aturada a l’Avinguda de la Diagonal s’efectuarà abans de dirigir-se cap a l’aeroport. La durada del trajecte estarà condicionada a la densitat del tràfic, però es calcula un temps aproximat de tres hores.

El trajecte serà Estació nacional d’autobusos, avinguda Diagonat, terminal T2 de l’aeroport i terminal T1. El trajecte invers des de l’aeroport de Barcelona tindrà el darrer bus amb pas a les 23:15 per l’avinguda Diagonal fins a la seva arribada a Andorra. I es desfarà, justament, el recorregut fet per anar cap a la capital catalana. Segons la companyia, el preu del bitllet “oscil·larà a partir de 15 euros el trajecte, un preu que té com a objectiu el foment de l’ús del transport públic”. Els bitllets i abonaments ja es poden adquirir en el web www.andbus.net o mitjançant l’aplicació mòbil de la companyia.

Comentaris (3)

Trending