La manca de xofers i d’autobusos pot alterar l’esquí escolar a segona ensenyança

El ministeri ha intentat fins i tot incentivar els conductors oferint-los forfets perquè puguin esquiar mentre ho fan els escolars i esperen el retorn

Una imatge d'arxiu d'escolars de segona ensenyança esquiant.
Una imatge d'arxiu d'escolars de segona ensenyança esquiant.

Les dates d’esquí escolar de Segona Ensenyança es podran veure modificades per manca d’autobusos i de xofers. Les empreses de transport no poden garantir poder assegurar que es pugui dur a terme el calendari previst, segons que ha informat el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior.

El ministeri i Ski Andorra acorden, abans de l’inici de la temporada, les setmanes més idònies per acollir aquesta activitat als dominis esquiables, i s’organitza una planificació en funció d’aquestes dates. Ara, i donat que les empreses de transports del país han informat que no tenen suficients autobusos per garantir aquest servei, el ministeri treballa amb Ski Andorra per habilitar més setmanes i tenir així dates alternatives en cas necessari. Les mateixes escoles informaran dels nous horaris de l’activitat un cop es tanqui el calendari.

El ministeri, per tal d’incentivar que els conductors de busos vulguin treballar en el servei, han ofert fins i tot forfets perquè els xofers que fan el servei de transport, mentre esperen els escolars, puguin també gaudir de la pràctica de l’esquí, segons que ha pogut saber l’Altaveu. Però ni així. Les empreses tampoc no haurien aclarit als professionals que ho han demanat què passaria si es fan mal durant aquella estona de treball-esbarjo.

Comentaris (10)

Trending