Acord de mínims amb les concessionàries de les línies de bus

El Govern ha aprovat una compensació cap a les companyies per no provocar problemes de tresoreria però que no treu el dret a reclamar el menyscapte que hagin pogut tenir

Comentaris

Un bus a Andorra la Vella.
Un bus a Andorra la Vella. ALTAVEU

El ministre portaveu, Eric Jover ha anunciat que Govern ha aprovat una forma de compensació cap a les companyies de bus que hauria de donar resposta a algunes de les seves exigències però no a la de l'import  que confinua sense acord. Govern satisfarà el mínim per no provocar problemes de tresoreria a les empreses. El fet de fer aquesta liquidació de la compensació, segons Jover, no els treu el dret a reclamar el menyscapte que hagin pogut tenir.

Jover ha reconegut que són negociacions difícils i compicades. "No tenim a nivell d'Andorra l'experiència d'altres llocs on aquestes compensacions ja estan marcades i ja hi ha uns coeficients. Hem de treballar amb les companyies. De fet, elles i nosaltres el que volem és oferir un bon servei. i que el transport públic doni resposta a les necessitats de la nostra ciutadania".

Ha dit que el Govern continua apostant per la gratuïtat del transport públic i es manté la data de l'1 de juliol per a la seva entrada en vigor. "Aquesta data no es va fixar, no es va demorar en el temps per possibles dificultats de diàleg amb les companyies que gestionen el servei. Ha estat per temes logístics per tenir-ho tot a punt i aviat se us convocarà a una roda de premsa per explicar-los".

Etiquetes

Comentaris

Trending