Cues per treure’s l’abonament gratuït d’autobús

Gran part de les persones que s'han acostat a l'Estació Nacional d'Autobusos eren passatgers habituals del transport públic

La gent fent cua per sol·licitar l'abonament gratuït de bus.
La gent fent cua per sol·licitar l'abonament gratuït de bus.

No comencen a fer les gestions fins a les deu del matí ni entra en vigor fins a l'1 de juliol, però des de tres quarts d’hora abans de poder sol·licitar l'abonament gratuït la gent ha començat a fer cua. Una espera que quan han obert s’allargava en una trentena de persones, la majoria de les quals usuaris habituals del transport públic.

No entren en funcionament fins a l’1 de juliol, però la gent que utilitza habitualment el transport públic de les línies regulars ha volgut fer la gestió com abans millor. “L’agafo cada dia i aprofito que avui lliure per fer el tràmit i això ja m’oblido”, ha assenyalat una d’elles mentre esperava pacientment en la cua. D’altre amb menys paciència es mostraven més neguitosos: “No es gaire normal que si hi ha personal a l’estació, no comencin a fer la gestió abans. La gent a les 10 acostuma a treballar”, lamentava una altra.

El que sí que està clar és que està tenint una bona acollida entre aquells que són usuaris habituals del transport públic. “Amb l’abonament de 30 euros ja va ser una gran millora. Ara amb la gratuïtat és una molt bona notícia”, ha indicat les persones consultades per l’Altaveu. Tot i ser una prova pilot, esperen que aquesta “tingui continuïtat”. Després d’aquesta millora, esperen que es treballi per una millora puntualitat i freqüència.

20220623 101654
La cua arribava fins a la rotonda en el moment d'obrir la taquilla.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending