Coopalsa prova busos elèctrics per saber la seva eficàcia al país

L'objectiu de la iniciativa és conèixer de primera mà els avantatges i inconvenient d'aquesta tecnologia en les carreteres del país

Comentaris

L'autobús elèctric que està provant Coopalsa.
L'autobús elèctric que està provant Coopalsa. Liberals

Els vehicles sostenibles, com els elèctrics o els hídrids, van guanyant, a poc a poc, pes dins el parc automobilístic. En aquest sentit, Coopalsa ha decidit fer una prova pilot per saber quins són els punts forts i febles d'aquesta iniciativa a les carreteres andorranes i saber-ne l'eficiència d'aquests. Durant tres dies es podrà veure aquest autobús elèctric, blau, sent trajecte de diferents línies regulars.

Una de les concessionàries del transport nacional de viatgers, Coopalsa, estaà duent a terme aquesta setmana una prova pilot d'un autobús cent per cent elèctric. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conèixer el funcionament d’aquesta tipologia de vehicle no contaminant per les carreteres del país i saber quins són els avantatges i els inconvenients, tant en prestacions com de rendiment.

En concret, la companyia ha seleccionat tres rutes diferents: Encamp (L2), Arinsal (L5) i Ordino (L6). Les persones, a més, podran identificar perfectament l’autobús, ja que a diferència del taronja habitual, aquest és blau i en els laterals, el frontal i la part del darrere té rètols que l’identifiquen com a bus 100% elèctric i endollable.

Etiquetes

Comentaris

Trending