El Coll de la Gallina s’obrirà a la circulació aquest dimecres

Els integrants del COEX estan treballant per acabar de treure la neu que hi queda i netejar la calçada i cuneta

Ciclistes pujant al coll de la Gallina per Fontaneda.
Ciclistes pujant al coll de la Gallina per Fontaneda. ARXIU

L'arribada de Setmana Santa és sinònim que aquelles carreteres que queden tancades durant els mesos d'hivern es reobren. Aquest és el cas del Coll de la Gallina que està previst que es pugui tornar a circular en ella a partir de dimecres a la tarda. Abans, però, el COEX està acabant de condicionar-la perquè aquells que hi passin, ho facin amb la màxima seguretat possible.

Com ja va sent habitual, el Coll de la Gallina, a Sant Julià de Lòria, durant l’hivern es tanca a la circulació. Ara a les portes de Setmana Santa s’està treballant per reobrir-la abans que arribin els dies festius. La previsió és que es reobri a la circulació, si no hi ha cap imprevist, aquest dimecres a la tarda permetent que els ciclistes tornin a gaudir d’aquesta carretera emblemàtica per la pràctica d’aquest esport amb la màxima seguretat.

Abans de la seva reobertura, però, els membres de l’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres (COEX) està duent a terme els treballs de condicionament amb la treta de la neu que encara queda a la carretera i netejant alhora la calçada i les cunetes.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending