Torna l'hivern amb neu i baixada de temperatures

En algunes zones es poden acumular més de 30 centímetres

El Port d'Envalira aquest matí.
El Port d'Envalira aquest matí.
L'hivern ha tornat amb una baixada de les temperatures i la neu. En algunes zones a la frontera amb França es poden acumular gruixos de més de 30 centímetres. A la resta del país les precipitacions també són intenses però en aquest cas en forma de pluja. A primera hora del matí d'aquest divendres ja s'havien recollit 30,1 mm a la Borda Vidal (Sant Julià de Lòria).

La neu és la protagonista d'aquest divendres en algunes zones del país i és especialment intensa a la frontera amb l'Arieja, En aquest indret es poden acumular gruixos de més de 30 centímetres. Al Port d'Envalira hi havia 10 centímetres a les vuit del matí. 

A la resta del país les precipitacions també són intenses però en aquest cas en forma de pluja. A primera hora del matí d'aquest divendres ja s'havien recollit 30,1 mm a la Borda Vidal (Sant Julià de Lòria). Les precipitacions seran intenses i generals fins al migdia. Durant la tarda aniran perdent intensitat, es tornaran intermitents i quedaran restringides al nords. La cota de neu se situarà a 2.400 metres però la intensitat fa baixar els flocs fins a 2.200 metres.

Etiquetes

Comentaris

Trending