Terceravia vol treure l'aigua clara dels 'Arbres del vent'

El conseller Josep Majoral entra una pregunta a Sindicatura sobre el projecte dels pressupostos participatius

-
-
Terceravia  Unió Laurediana Independents vol treure'n l'aigua clara del projecte 'Arbres del vent'. Així, ha entrat una pregunta a Sindicatura que haurà de ser contestada pel Govern en la sessió del Consell General del proper 8 d'octubre. El conseller Josep Majoral ha entrat una altra pregunta relativa a l'acord amb França en l'àmbit turístic, del comerç i la construcció.

 

Josep Majoral demana al Govern que expliqui exhaustivament en què consisteixen els treballs dels 'Arbres del vent', quin cost tenen, la durada de la instal·lació, així com la rendibilitat del projecte. "Encara que els arbres dels vents sorgeixin arran dels pressupostos participatius, una iniciativa on la ciutadania ha participat directament i que valorem positivament, volem aclarir aquest projecte", ha dit el conseller de Terceravia.

En una altra pregunta, Majoral vol tenir informació detallada sobre l'acord entre El Govern, la Confederació Empresarial Andorrana i l'Institut Nacional de l'Economia Circular francès (INEC). El conseller ha preguntat sobre quins projectes de col·laboració s'han concretat amb l'INEC, així com quina serà la forma de col·laboració entre Andorra i França en aquest àmbit. "El que volem saber és com i de quina manera ho faran", ha matisat Majoral.

 

 

Comentaris

Trending