Terceravia sotmetrà a consulta les actuacions a Andorra la Vella que requereixin una forta inversió pública

Emi Matarrodona assegura que la candidatura pretén potenciar l’assistència de la ciutadania als consells de comú per aconseguir una major implicació

-
-
La candidatura de terceravia a Andorra la Vella ha assegurat que informarà i sotmetrà a consulta ciutadana aquelles actuacions en matèria d’infraestructures que requereixin una forta inversió pública. La candidata a cònsol major de la capital, Emi Matarrodona, ha indicat que aquesta és una de les propostes en el marc de la participació ciutadana, ja que “casa comuna és casa de tots i decideix sobre el futur de tots nosaltres”.

Emi Matarrodona també ha indicat que la formació política fomentarà els canals d’atenció  al ciutadà, perquè aquest pugui adreçar els seus suggeriments i  queixes, oferint uns protocols de seguiment exquisits i efectius. La candidata a cònsol major de terceravia ha assegurat que també potenciarem l’assistència ciutadana als consells de comú “perquè la ciutadania s’impliqui en el dia a dia i en els projectes de la seva parròquia i el consell de Comú és aquest espai”.

Comentaris

Trending