Tercera i última subhasta dels edificis Terres de Cibós, ara amb un preu de sortida de 3,4 milions

Emmarcats en la fallida de Construccions Loan, fins ara no hi ha hagut interès per dos immobles que acullen 45 aparthotels a banda de places d’aparcament i trasters

-
-
Per al 10 de març hi ha fixada la tercera i darrera subhasta dels edificis coneguts com Terres de Cibós, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià. Emmarcats en la fallida de Construccions Loan, fins ara no hi ha hagut interès per dos immobles que acullen 45 aparthotels a banda de places d’aparcament i trasters. Si la valoració dels béns objecte de subhasta era de 6,7 milions d’euros, ara el preu de sortida serà de 3,4 milions, el 50%, tal i com estableix la legislació.

Inicialment, semblava que si bé no a la primera subhasta, sí que en la segona cita hi hauria interessats. Al final no va ser així i algunes fonts coneixedores dels moviments immobiliaris han indicat que s’espera que en aquesta ocasió sí que hi hagi ofertes, que serien lleugerament superiors al preu de sortida. En tot cas, és evident, caldrà esperar. Formalment, ei que se subhasta és una parcel·la de terreny formant part de l’anomenat Ermal de Sibós, situat a la carretera de La Rabassa, partida de Sibós i del Tossal, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, d’una superfície aproximada de 4.214,33 m2 sobre la qual s’han bastit dos blocs destinats a aparthotel.

Construccions Loan, igual com el seu principal responsable, Josep Maria Loan, va ser la promotora dels immobles i els darrers temps també l’explotadora dels mateixos, fins que van ser embargats. De fet, qui vulgui concórrer a la subhasta ha de tenir en compte, per exemple, que hi ha un deute tributari contret amb el comú lauredià de 47.394 euros. També cal ser conscient de la inversió que cal fer per adequar els immobles actuals, l’estat dels quals fa mesos, per no dir ja algun any, ha aixecat una notable polseguera entre els llogaters. Per fer-se una idea de tot plegat, en l’actualitat, aproximadament, les rendes mensuals que deixa l’explotació dels dos edificis superen els 17.000 euros.

 

Comentaris

Trending