Tancat un tram del rec del Solà per risc d'esllavissada

La zona afectada, d’uns 100 metres, és la que connecta el camí amb la parròquia de la Massana

-
-
Un tram del rec del Solà, d’uns 100 metres de llargada, s’ha hagut de tancar per seguretat a causa de l’episodi de pluges intenses de la setmana passada. Concretament el tram afectat es troba entre l’ermita de Sant Antoni i la font de la Grella (a l’altura del túnel del Pont Pla), just on comença la connexió del rec amb la parròquia de La Massana.

Les pluges dels darrers dies han generat una situació d’inestabilitat a la zona i hi ha risc de caiguda de la solera del camí. El tram queda de moment tancat fins que s’hi puguin dur a terme les tasques de reparació i
estabilització de la solera.

Aquest tram es va obrir l'any 2014 i la connexió es feia per unes escales. El comú d'Andorra la Vella va realitzar diversos treballs per adequar el camí com un desbrossament de la vegetació, a fons, que va permetre detectar totes les necessitats d'adequació.

D'aquesta manera, es va procedir a la confecció de desguassos, es va espedregar la base de la via, es va fer la reparació de diversos murs de pedra seca i s'hi van arranjar els trencaaigües necessaris. Es va realitzat un seguit d'esglaonaments al sòl destinats a suavitzar els desnivells o la fixació de baranes de protecció entre d'altres. Aquest anys es va inaugurar una passarel·la de fusta que substitueix les escales.

Etiquetes

Comentaris

Trending