Tanca l’única farmàcia de Canillo per un possible cas de coronavirus

Els establiments més propers són el de Soldeu i els tres d’Encamp, però el comú s’ofereix a gestionar les compres d’aquelles persones o famílies que no puguin desplaçar-se

La farmàcia Abarset, a Canillo.
La farmàcia Abarset, a Canillo.

La farmàcia Abarset, l’única de Canillo, ha hagut de tancar de forma preventiva després que s’hagi detectat un possible cas de coronavirus. Per tant, els habitants del poble hauran de desplaçar-se a altres llocs si necessiten medicació. Els establiments més propers estan a Soldeu i Encamp. Des del comú s’ha posat en marxa un servei per atendre aquelles persones, com ara gent gran, que pugui tenir dificultats per desplaçar-se.

El tancament l’ha anunciat el mateix cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, a través del seu compte de Twitter. Indica que “la farmàcia Abarset (...) està tancada fins a nou avís”. Segons fonts consultades per Altaveu, hi ha sospita d’un possible cas de Covid-19 i, per això, s’ha optat per la prevenció.

El problema és que l’establiment és l’únic que hi ha al poble i, per tant, obligarà la gent que necessiti medicaments a desplaçar-se per buscar-los. Les més properes són les tres que es troben al centre d’Encamp (Baixench, Manresa i Torrent) o la Piolets, a Soldeu.

Tot i això, des del comú s’és conscient que no tothom es pot moure a altres localitzats. Per això, s’ha posat en marxa un servei per gestionar la compra a aquestes persones. S’haurà de trucar al telèfon 610 432.

Etiquetes

Comentaris

Trending