Reoberta amb pas alternatiu la N-260 al Pont de Bar

Els tècnics continuen treballant per estabilitzar el talús després de l'esllavissada de dijous

L'esllavissada a la N-260 a Pont de Bar.
L'esllavissada a la N-260 a Pont de Bar.
La carretera N-260 al terme municipal del Pont de Bar, s'ha reobert al trànsit  amb pas alternatiu després de l'esllavissada de roques de que va obligar a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa. Els pròxims dies continuaran els treballs per estabilitzar el talús i netejar la calçada.

El ministeri de Foment espanyol va enviar ràpidameent tècnics en el lloc de l'esllavissada per determinar si era possible habilitar un carril i fer trànsit alternatiu. Els treballs es van complicar perquè havia cedit la malla de protecció del talús i i va quedar embolicada entre la runa.

Segons va  informar el Servei Català de Trànsit, el tall viari es va notificar passades les 10 del matí del dijous, entre els quilòmetres 209 i 210 de l'Eix Pirinenc. En aquesta zona són habituals les esllavissades i la població de Pont de Bar ja va estar greument afectada pels aiguats de l'any 1982. El punts d'informació són la N-260 pk 226 (la Seu d'Urgell)  i la N-260 pk 194 cruïlla accés C-16/N-260.

Aquest dijous hi ha hagut una altra esllavissada a la N-260 al quilòmetre 217 a prop de la cruïlla d'Arsèguel. En aquesta zona ja s'ha pogut netejar la calçada.

 

-

 

Etiquetes

Comentaris

Trending