La vida de la dona ferida en l'accident de Bassella no corre perill

El fet que hagin passat 48 hores sense complicacions en el seu estat i la bona resposta als tractaments confirmen l'evolució positiva

Hospital Parc Taulí.
Hospital Parc Taulí. PARC TAULÍ

La vida de Mercè Pascual, la dona ferida en l'accident dissabte de Bassella no corre perill, segons els metges que l'atenen i després d'haver passat la nit estable. El seu estat continua sent greu però el fet que hagin passat 48 hores des del sinistre i que no hi hagi complicacions, i la bona resposta als tractaments confirmen l'evolució positiva. Després de l'accident va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí, de Sabadell.

Un xoc frontal entre tres turismes i un autobús va ocasionar dues víctimes mortals, conductors de dos dels tres turismes implicats i un d'ells, el marit de Mercè Pascual, un conegut arquitecte barceloní que treballava a Andorra, Arnau Fríguls.

La seva mort ha provocat una gran commoció a Andorra perquè era una persona molt coneguda, extrovertida i amb un gran nombre d'amistats. La sala de vetlla s'ha obert aquest dilluns al matí al Tanatori de la Ronda de Dalt, de Barcelona.

Fríguls conduïa un Volkswagen Tiguan que va col·lidir amb un turisme amb matrícula espanyola que va envair el carril contrari i que feia estona que estava efectuant, aparentment, avançaments imprudents tot fent cas omís a una doble línia continua que hauria hagut de respectar.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending