El turista espanyol que es debat entre la vida i la mort ‘jugava’ a la finestra altament begut

(AMB VÍDEO) La caiguda de l’home de 36 anys allotjat en un aparthotel de Bordes d’Envalira es va produir per la part posterior de l’edifici; ha sofert tota mena de lesions que fan molt difícil la seva recuperació

Cossos d'emergència i seguretat a l'exterior de l'edifici n van passar els fets.
Cossos d'emergència i seguretat a l'exterior de l'edifici n van passar els fets.

El turista espanyol de 36 anys que es debat entre la vida i la mort a l’hospital barceloní de Sant Pau després de ser-hi traslladat arran de la gravíssima caiguda soferta a les Bordes d’Envalira es va precipitar al buit per la part posterior de l’aparthotel on estava allotjat mentre altament alcoholitzat ‘jugava’ a la finestra de l’habitatge demostrant les seves habilitats acrobàtiques a altres companys, que van veure sense embuts que queia d’entre quatre i cinc pisos avall.

El succés va passar al tomb de les 2 de la matinada. A l’apartament hi havia mitja dotzena de persones i la majoria havia begut notablement. L’accidentat, segons les fonts, sense cap mena de dubte. En un moment donat, i envalentit pel seu estat d’embriaguesa, l’home es va penjar d’una barana de la finestra i va començar a fer balancejos amb el cos, fins que en un moment donat va autoimpulsar-se més del que tocava i va perdre l’equilibri alhora que les mans que l’aferraven a la barana li van fallar i va saltar finestra avall.

accident bordes envalira

Relacionat

En estat crític un turista en caure des d’un quart pis a Bordes d’Envalira

L’accident va passar per la part posterior de l’edifici, que presenta un desnivell evident. Per davant, la façana que dóna a la carretera general, el pis on estava allotjat l’accidentat hauria correspost a una primera planta. Per darrere, l’altura corresponia a una quarta o cinquena. La caiguda va ser brutal i les lesions sofertes molt violentes. Múltiples politraumatismes per tot el cos, amb danys especialment greus al cap i, també, lesions internes. Tot plegat ferides d’una gravetat tal que les fan força incompatible amb una recuperació exitosa.

Van ser els companys d’apartament que estaven desperts i davant del qual es va ‘desprendre’ que van avisar alarmats als responsables de l’establiment i es va posar en marxa el dispositiu d’emergència sanitària. Se’l va immobilitzar com es va poder al mateix lloc de l’accident mentre arribava un helicòpter que el va traslladar inicialment a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Se’l va mínimament estabilitzar i se’l va enviar de matinada mateix cap a Barcelona. La situació és extremadament crítica.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending