Tres detinguts per triplicar o més la taxa màxima d’alcoholèmia

Els arrestats, entre divendres a la tarda i la matinada de diumenge, van donar un índex de 2,4 o més en sengles controls, un de rutinari i dos després d’accidents de danys materials

Aquesta darrera setmana s'han practicat vuit detencions per alcoholèmies positives.
Aquesta darrera setmana s'han practicat vuit detencions per alcoholèmies positives. ARXIU

La policia va detenir entre divendres a la tarda i la primera hora de la matinada de diumenge tres homes que en els controls d’alcoholèmia van triplicar el límit màxim permès o fins i tot més. Són tres dels vuit arrestos que el cos d’ordre va efectuar durant la setmana passada per delictes contra la seguretat en el trànsit.

Dos dels controls es van fer després que els conductors patissin sengles accidents que, sortosament, només van ser de danys materials. El tercer positiu ‘exagerat’ es va detectar després d’un control rutinari. Va ser aquest darrer el que va comportar la primera detenció. Va ser a 3/4 de 8 de la tarda de divendres quan s’acabaria arrestant un turista de 50 anys que va donar 2,6 en el control.

Les altres dues detencions amb positius d’alcoholèmia molt notables van ser la nit de dissabte i la matinada següent. El primer cas, a 2/4 de 10 de la nit de dissabte, va implicar un resident de 63 anys que va parar l’alcoholímetre en 2,66. El segon (tercer en total) es va donar a 1/4 de 2 de la matinada de diumenge. Un home resident de 45 anys va marcar 2,47. En els dos darrers casos, com s’ha dit, els controls es van practicar arran d’accidents.

Les cinc detencions més que hi va haver en relació amb la seguretat en el trànsit va implicar gent més jove (de 23 a 37 anys) i amb unes taxes lleugerament inferiors, entre 0,84 i 1,62. Cert que en un cas, la matinada de dimecres a dijous, l’implicat, un resident de 23 anys, va donar positiu a la prova de salivar i a més a més se li van comissar 3,1 grams de marihuana que portava al damunt.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending