Traslladen a Barcelona una nena atropellada a Ansalonga per una lesió a la mandíbula

La complexitat de la zona afectada ha fet recomanable enviar la menor, de dotze anys, a un centre especialitzat en tractament maxilofacials

Comentaris

La menor ha estat traslladada cap a Barcelona en ambulància.
La menor ha estat traslladada cap a Barcelona en ambulància. Toni Solanelles

Els especialistes en transport sanitari han hagut de traslladar aquest matí a Barcelona una nena de 12 anys que ha resultat ferida a 3/4 de 8 del matí en un accident a Ansalonga. La naturalesa de les lesions patides, que l’afecten la mandíbula, ha fet aconsellable enviar la menor cap a un centre especialitzats en lesions maxilofacials, per tal que en fessin la valoració oportuna.

La policia ha tingut l’avís de l’accident, un atropellament, quan passaven 42 minuts de les 7 del matí, en l’inici de la jornada, a la carretera general 3, a Ansalonga, a la parròquia d’Ordino. Un Land Rover Discovery matriculat a l’Estat espanyol ha envestit la menor. Ha estat traslladada a l’hospital i després de fer-li les cures pertinents, per a una millor valoració els metges han decidit que fos traslladada a un centre especialitzat de la capital catalana.

No ha estat l’únic atropellament que malauradament hi ha hagut aquest matí. Quan passaven nou minuts de les 9 del matí ha estat envestida, en aquest cas al carrer Prat de la Creu, una dona resident de 42 anys. En aquest cas, el vehicle implicat ha estat un turisme Mercedes-Benz GLA 220. La dona ha estat traslladada a l’hospital on al cap d’una estona se l’ha donat d’alta amb contusions.

Comentaris

Trending