Un accident a la rotonda de la Comella dificulta el trànsit pel centre d’Andorra la Vella

S’hi han hagut de traslladar efectius d’atestats de la policia, agents del servei de circulació de la capital i una ambulància s’ha endut un ferit que, en principi, no revestia especial gravetat

Bombers atenent l'accidentat.
Bombers atenent l'accidentat.

Una topada amb una moto implicada a la rotonda de la Comella ha dificultat una mica més si calia la circulació al centre d’Andorra la Vella, amb l’avinguda Tarragona notablement embossada i amb trànsit lent. Fins al punt de l’accident s’hi han hagut de traslladar efectius del servei de circulació de la capital per tal d’intentar minimitzar l’impacte en la mobilitat i un vehicle d’atestats de la policia per fer-se càrrec de les indagacions sobre el xoc.

També una ambulància ha acudit a l’indret per traslladar cap a l’hospital una persona que ha resultat ferida, en principi, de no aparent gravetat. També aquesta tarda, una estona abans, els bombers s’han hagut de mobilitzar per acudir fins al nucli històric d’Andorra la Vella, en aquest cas al carrer Doctor Nequi, per mirar de saber què era que feia fumejar un habitatge. Una vegada a lloc, no era res més que un curtcircuit que amb prou feina ha necessitat de cap intervenció.

Retencions al punt rodó de la Comella arran del xoc.
Retencions al punt rodó de la Comella arran del xoc.

 

Comentaris (3)

Trending