El ‘Tesla veloç’ s’encasta de nit contra dos vehicles estacionats a la carretera, a Canillo

El conductor del vehicle, un taxi sancionat encara no fa un mes pels mossos per excés de velocitat, va marxar del lloc dels fets deixant una nota als cotxes afectats i més tard va avisar la policia per comunicar el succés

Imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut l'incident anit.
Imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut l'incident anit. ARXIU

El Tesla que havia de passar a la història com el primer vehicle elèctric en assumir el servei públic de taxi al Principat està fent vots per ser distingit per altres virtuts, no pas tan elogioses. Després que fa menys d’un mes hagués de ser sancionat per excés de velocitat pels mossos d’esquadra, aquest dimarts a la nit, després de les 10, hauria topat contra almenys dos vehicles estacionats a la carretera CG-2, a l’altura del càmping Pla, a Canillo.

Inicialment, els testimonis presencials que van advertir la policia no van poder retenir la matrícula. Sí que hauria vist que es tractava d’un Tesla blanc. Tampoc no n’hi havia tants. El conductor del cotxe s’hauria aturat un moment però hauria reprès la marxa tot seguit per la mateixa avinguda Sant Joan de Caselles en direcció cap a Andorra la Vella. La policia, almenys d’entrada, tampoc hauria pogut constatar de quin cotxe es tractava exactament.

Posteriorment, però, la qui va assegurar ser la conductora del turisme de luxe en el moment del sinistre, hauria contactat amb la policia per advertir del fet, i per explicar que en el lloc de la topada, als vehicles afectats, ja s’hi havia deixat la pertinent nota -circumstància que alguns testimonis han assegurat que podria ser del tot cert- per deixar-los les dades per al contacte i perquè l’assegurança es fes càrrec dels eventuals desperfectes.

Els mossos d’esquadra van ‘caçar’ el mateix cotxe el dilluns 19 de juliol circulant a 187 km/h per la C-14 en la zona del terme municipal de Verdú. El tram està limitat a 90 km/h. La policia catalana havia establert un control i van aturar el vehicle andorrà al qual se li havia fet una fotografia amb el radar de velocitat. Al conductor, el taxista, se li hauria decretat la prohibició de circular per territori espanyol una temporada a banda d’haver-se de presentar davant el jutjat de Cervera sempre que se’l citi.

Comentaris (11)

Trending