Sancionats cinc menors per consumir alcohol a la via pública a Ordino

Els joves, nois i noies de catorze i quinze anys, estaven fent un ‘botellón’ als jardins que hi ha a tocar de l’Auditori nacional

Els fets haurien passat a l'entorn de l'Auditori nacional.
Els fets haurien passat a l'entorn de l'Auditori nacional. ARXIU

La policia ha sancionat les darreres cinc joves (nois i nois de catorze i quinze anys) per alteració de l’ordre públic i, especialment, per consumir alcohol en l’espai públic. Així ho han assegurat veïns del centre d’Ordino, on els joves haurien protagonitzat un ‘botellón’ la nit d’aquest dimarts. Justament, hauria estat la queixa d’aquests veïns la que hauria portat la policia a actuar.

Els fets haurien succeït una estona abans de la mitjanit de dimarts a dimecres. Farts de sentir xivarri, els veïns van alertar la policia. La patrulla que va acudir a la zona d’on provenia el soroll, fonamentalment música estrident a un volum anormalment alt especialment per l’hora que era, i va constatar que, efectivament, els nois i les noies no només estaven escoltant la música en els jardins que hi ha a tocar de l’Auditori nacional sinó que, a més a més, estaven consumint alcohol.

Davant d’aquesta constatació, els agents, segons les fonts veïnals consultades, haurien aixecat acta de la situació i se’ls hauria notificat als menors, una vegada controlats, la imposició de les respectives sancions en virtut d’allò que estableix la Llei de seguretat pública.

Comentaris (5)

Trending