Sanció grupal a una dotzena de joves pel xivarri que generaven a la carretera dels Cortals

Un dels integrants del grup, resident de 23 anys, va acabar detingut pels insults que ha proferit als agents de la patrulla quan han acudit al lloc -el control ha estat a la carretera de la Plana- davant les queixes dels veïns

L'actuació policial s'ha dut a terme més enllà de la passada mitjanit.
L'actuació policial s'ha dut a terme més enllà de la passada mitjanit. Toni Solanelles

Multa econòmica per a tots i detenció per al més ‘llest’ de la colla. La policia ha controlat aquesta matinada a la carretera de la Plana, entre Encamp i Escaldes, un grup d’una dotzena de joves, tots ja majors d’edat, que estarien causat un temperi que inicialment havia generat que veïns de la carretera dels Cortals encampadana denunciessin al cos d’ordre el soroll que estaven causant i que els impedia descansar.

Efectivament, quan la patrulla corresponent es va posar en marxa i va seguir la carretera d’on suposadament procedia el xivarri, va acabar trobant els joves cantant i ballant al bell mig de l’espai públic amb els cotxes oberts de bat a bat i la música a un volum anormalment alt, segons els veïns, que no han pogut confirmar si els joves estaven consumint alcohol, encara que no ho han descartat.

En qualsevol cas, els policies van demanar-los explicacions i un dels nois, resident de 23 anys, s’hauria enfrontat als agents proferint-los insults de tota mena. Davant d’aquesta actitud, els uniformats van procedir a detenir-lo per un delicte contra l’honor i el jove s’ha passat la matinada i les primeres hores d’aquest matí a les dependències policials, just abans de ser alliberat. El cas es dilucidarà judicialment a partir del dossier que elaborin els policies. Per l’alteració de la tranquil·litat nocturna i en virtut del que estableix la llei de seguretat pública, tots els integrants del grup han estat multats.

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.