Rescat amb helicòpter d’una excursionista al camí del riu Blanc

La dona, que pujava d’Encamp cap al llac d’Engolasters, s’ha torçat el turmell i ha hagut de ser recollida pels bombers, tot i que el seu estat no revesteix gravetat

https://www.youtube.com/embed/W9ZzfUscg40

Els bombers han hagut d’efectuar aquesta tarda un rescat de muntanya a Encamp. Una dona que es trobava recorrent el camí del riu Blanc ha demanat ajuda després de patir una torcedura de turmell. El cos de salvament ha hagut de buscar-la amb l’helicòpter per dur-la després a l’hospital, però el seu estat no revesteix gravetat.

El succés ha tingut lloc cap a les sis de la tarda. La dona estava fent el camí del Riu Blanc, que connecta Encamp, des de la desviació, fins al llac d’Engolasters. A mitja ruta, s’ha torçat el turmell i ha vist que li era impossible continuar. Per això, ha avisat ella mateixa al cos de salvament.

Els bombers s’han mobilitzat ràpidament. Donada la dificultat d’accés -i sobretot el temps que hagués suposat arribar-hi a peu-, s’ha optat per fer un rescat amb helicòpter. Amb l’aparell s’han apropat al lloc i han elevat la víctima. Un cop a dalt, ha estat traslladada a l’hospital, on està sent atesa. Les fonts consultades indiquen que el seu estat no revesteix gravetat.

Etiquetes

Comentaris

Trending