La policia troba 32 grams de marihuana en la casa d’un arrestat per possessió de cocaïna

Aquest cap de setmana també s’han produït diverses detencions per introduir diverses substàncies al país a través de la frontera del riu Runer

Agents de policia en una intervenció nocturna.
Agents de policia en una intervenció nocturna.

L’arrest del passat dijous d’un home per possessió de cocaïna i marihuana ha anat a més. La Policia, en fer la revisió del domicili ha pogut trobar fins a 32 grams d’aquesta substància, a més de material per tractar-la. Així mateix, durant el cap de setmana s’han produït diverses detencions per introduir quantitats minses de drogues al país a través de la frontera del riu Runer.

El passat dijous s’informava de la detenció d’un home durant la matinada per possessió de tres grams de cocaïna i 0,6 grams de marihuana prop d’un local d’oci nocturn. Posteriorment, i durant l’escorcoll al seu domicili, s’han trobat prop de 32 grams més de la darrera substància, diverses bosses amb restes, quatre grinders, que serveixen per a triturar-la, i dos ganivets amb restes d’haixix.

El dissabte a les 16:10 h també es va arrestar un home no resident e 35 anys per introduir al país 0,6 grams d’èxtasi i 1,7 grams d’haixix. El diumenge, a les 00:45h, es va detenir una dona no resident de 21 anys amb 0,5 grams de cocaïna i 1,9 grams de marihuana. Tots dos en controls rutinaris a la frontera del riu Runer.

D’altra banda, s’han produït tres detencions per conducció sota els efectes de l’alcohol. Dissabte a les 00:01 h, la Policia va arrestar una dona resident de 47 anys amb una taxa d’1,09 grams per litre de sang en una parada preventiva en el marc de la campanya contra l’alcohol i les drogues al volant. La mateixa matinada a les 02:20 h es va controlar un resident de 38 anys amb una taxa de 2,31 en un control específic, i a les 18:48 h, un altre home, resident de 60 anys, amb una taxa d’1,62 arran d’un accident amb danys materials.

 

Comentaris

Trending